Om mig

Vem är Marcus Sätherström?

Jag heter Marcus Sätherström och är utbildad inom digital marknadsföring på Medieinstitutet i Stockholm. Mina huvudområden är SEO (sökmotoroptimering), sociala medier och WordPress.

Jag tog examen i december 2018 och har sedan dess arbetat remote mot två företag i Stockholm samt egna projekt vid sidan om. 

Jag finns på Instagram

På Instagram hittar du mig på flera konton. Jag har mitt kontot för foto som heter @satherstromphoto där jag i skrivande stund har 5500 följare och här hittar du bilder från mina resor och där jag befinner mig för stunden!

Du hittar mig även på @cafeerstockholm där jag recenserar och tipsar om caféer runt om i Stockholm! Så om du är i Stockholm och letar efter riktigt bra kaffe är det här du ska kika in!

Sist men inte minst har jag också kontot @exploresverige där jag delar bilder från svenska fotografer för att fler ska få upp ögonen för dom. Det finns så många bra fotografer och alla mindre konton ska få chansen att synas för fler tycker jag!

Varför ska du kontakta mig?

Vare sig det gäller att driva mer trafik organiskt till din hemsida, sätta din digitala strategi för kommande år eller om du vill ha nya bilder till dina sociala medier för din restaurang så kan du höra av dig till mig. Vi tar ett samtal och utvärderar nuläget och hur vi går vidare för att på bästa sätt nå målen som vi sätter upp. 

Kontakta mig gör du enklast kontaktformuläret som du hittar här.