Hur lång tid tar flyget till Bali?

Bali är en populär semesterdestination som lockar besökare från hela världen med sina vackra stränder, rika kultur, goda mat och fantastiska natur. Men hur lång tid tar det att flyga till Bali? I denna artikel kommer vi att ge dig en uppskattning av flygtiden till Bali från olika delar av världen.

Flygtiden till Bali varierar såklart beroende på var du reser ifrån och vilka mellanlandningar som görs under resan. Det finns inga direktflyg från Sverige till Bali, så resenärer måste göra minst en mellanlandning, vanligtvis i en större europeisk stad eller i Mellanöstern och vanligtvis två mellanlandingar.

Tid att flyga till Bali från Stockholm

Från Stockholm till Bali tar en flygresa med en mellanlandning vanligtvis mellan 16 och 20 timmar. Om du reser från Göteborg eller Malmö kan resan ta något längre tid, eftersom ytterligare en mellanlandning kan krävas. När jag flög till Bali senast flög jag via Heslingfors och Singapore.

Till Bali från andra storstäder i världen

Om du reser från andra delar av världen kan flygtiden variera ännu mer. Från New York tar en flygresa till Bali cirka 22-24 timmar, medan en resa från Sydney, Australien, tar omkring 6-8 timmar.

Vad påverkar flygtiden?

Det är viktigt att notera att flygtider kan påverkas av faktorer som väderförhållanden, vindriktning och hastighet samt eventuella förseningar vid mellanlandningar. För att få en mer exakt uppskattning av flygtiden till Bali rekommenderas det att konsultera flygbolaget eller resebyrån när du bokar din resa.

Sammanfattningsvis varierar flygtiden till Bali beroende på var du reser ifrån och antalet mellanlandningar. Från Sverige kan du förvänta dig en flygtid på mellan 16 och 20 timmar. För att säkerställa en så smidig resa som möjligt är det viktigt att planera din resa noggrant och vara förberedd på eventuella förseningar.