Spela golf på Bali – Bästa Banorna och Tips för Golfresan

Hej golfentusiaster och reseälskare! Här är Marcus Sätherström, och jag är tillbaka med ännu ett inlägg från min passionerade resa genom golfvärlden. Den senaste tiden har jag fördjupat mig i de fantastiska golfbanorna på Bali, och jag är överväldigad av den spektakulära kombinationen av golf och paradiset Bali. Så här kommer min guide till de bästa golfbanorna på Bali och några användbara tips för en oförglömlig golfresa borta i Asien!

Läs även: Jobba på Bali – vilken dröm!

Topplista över Balis bästa golfbanor:

  1. Nirwana Bali Golf Club: Beläget vid havet och designat av golflegenden Greg Norman, erbjuder Nirwana Bali Golf Club en unik upplevelse. Banan slingrar sig genom risfält och tempelruiner, vilket ger en spektakulär känsla av Bali’s kultur och natur.
  2. Bali National Golf Club: Enastående design och välskötta fairways gör Bali National Golf Club till en favorit bland golfare. Banan har en perfekt blandning av utmaningar och natursköna vyer, vilket gör varje runda till en minnesvärd upplevelse.
  3. New Kuta Golf: Med dramatiska klippformationer och en unik layout erbjuder New Kuta Golf en utmaning för alla nivåer av golfare. Banan har blivit känd för sina imponerande vyer över Indiska oceanen och det omgivande landskapet.
  4. Handara Golf & Resort Bali: Beläget i en bergig dal, omgivet av grönskande regnskog, erbjuder Handara Golf & Resort Bali en avkopplande och naturskön golfupplevelse. Banan är känd för sin unika Twin Lakes-känsla och de svala temperaturerna.

Tips för att flyga med dina golfklubbor:

Att ta med dina egna golfklubbor på resan kan vara en viktig del av golfupplevelsen. Här är några snabba tips för att säkerställa att dina klubbor når destinationen i perfekt skick:

  1. Använd ett hårt fodral: Investera i ett robust och hårt golfklubbsfodral för att skydda dina klubbor mot stötar och hantering under transporten. Värt att investera i ett som verkligen skyddar dina klubbor.
  2. Packa klubborna ordentligt: Använd handdukar eller kläder som stötdämpare runt klubborna för extra skydd. Se också till att fästa klubborna ordentligt inuti fodralet.
  3. Skruva av. klubbhuvud: Skruva av driverns klubbhuvud för att minimera risken att något går sönder.
  4. Kolla med flygbolaget: Innan du reser, kontakta ditt flygbolag för att få information om deras riktlinjer och eventuella avgifter för att transportera golfutrustning. Kan vara olika för olika bolag.
  5. Försäkra dina klubbor: Överväg att försäkra dina golfklubbor för att täcka eventuella skador eller förlust under resan, beroende på vad. klubborna kostar såklart.

För fler tips och information om golfresor runt om i världen, kolla in Sports Travel Golf – en fantastisk sajt för golfentusiaster som hjälper dig planera din golfresa.

Golf på Bali är verkligen en magisk upplevelse, och jag hoppas att dessa tips och recensioner hjälper dig att planera din nästa golfresa till Bali. Glöm inte att njuta av både spelet och den fantastiska omgivningen. Tills nästa gång, håll er på fairwayen och njut av resan!