Kjell och Company extern hårddisk

Att köpa externa hårddiskar är riktigt tråkigt men väldigt ofta ett måste när man fotar mycket. För det första vill jag ha ordentligt med backups på viktiga saker, som till exempel om man fotar eller filmar ett bröllop. Då är det inte roligt om man har allt sparat på bara en hårddisk, och den skulle gå sönder. AJAJAJ… Du kan ju inte direkt be dom gifta sig igen nästa vecka. Just därför är det SUPER viktigt att ha flera hårddiskar.

Extern hårddisk hos Kjell och Company

Men hårddiskarna blir ju även fulla tyvärr. Både att man inte orkar hålla på och radera saker, men även att de verkligen blir fullt på riktigt. När det blir fullt måste man alltså köpa minst TVÅ hårddiskar. En vanlig, och en för backup.

När jag köper hårddisk vill jag ha en som klarar att jag skulle tappa den lite lätt eftersom jag reser väldigt mycket och ofta slänger runt med min väska. Därför köper jag aldrig något annat än Lacie Rugged Secure Extern Hårddisk. Då är jag säker på att disken klarar sig och jag har aldrig haft problem med dom.

Läs även: 7 kameratillbehör du måste ha!

Jag köper alla mina externa hårddiskar hos Kjell och Company. Jag gillar den service och expertis som dom besitter och erbjuder sina kunder. Vilket gör att jag gör de flesta av mina elektronikinköp hos just Kjell och Company.