Olika projekt under corona

Hemmakontoret går varmare än någonsin och man när nog inte ensam om att starta upp en massa olika projekt under pandemin. Här hemma har varit allt från att hänga upp tavlor och lampor till att måla om väggar och tak i sovrummet. Kanske är det för att man tillbringar så himla mycket tid hemma och man tröttnar snabbt på att hela tiden vistas i samma miljö? Oavsett så är det väl bra att det händer lite saker här hemma!

Utöver att göra om hemma blir det även många utflykter ut till naturen, mycket fotografering och redigering. Senaste veckorna har vi betat av Vaxholm, Sigtuna (som för övrigt är Sveriges äldsta stad), Drottningholms Slott, Ekerö och Hälleskogsbrännan. Är det något bra Corona har bidragit till så är det just att jag har börjat upptäcka ställen som egentligen ligger så nära där vi bor. Alla ställen är perfekta ”i dessa tider” och du kan utan problem hålla avstånd.

Nu ska jag dra igång ett ganska stort projekt – renovera badrummet! Det finns SÅ mycket olika stilar man kan snöa in på när det handlar om att renovera sitt badrum. Ska man ha dusch eller badkar, ska det vara ett mörkt och mysigt rum eller ljust och fräscht, ska man ha ett enkelt handfat eller dubbelt? Det är så svårt att välja ett spår när trenderna inom badrum ändras konstant!

3 saker jag absolut vill ha i badrummet

  1. Ett måste är en vägghängd toalett, det är ju bara så himla häftigt! Sen vill jag ha en spolknapp som reagerar på rörelse, känns även Covid-friendly!
  2. Handdukstork är något som bara måste finnas, det är smidigt!
  3. Bastu smyger jag in och hoppas min sambo är okej med att vi plockar bort en vägg!