Projekt: Brakreditkort.se

Att arbeta med egna projekt för att både utvecklas och få en sidoinkomst utöver sitt vanliga jobb tycker jag alla som har möjligheten borde satsa på.

Vid sidan om mitt vardagliga arbeta så jobbar jag just nu med en hemsida som går under namnet brakreditkort.se och är en jämförelsetjänst för just bra kreditkort och vad som är ett bra kreditkort.

Vissa kan tycka att denna branschen är lite omoralisk att arbeta inom. Men efter att ha blivit mer och mer påläst gällande kreditkort så har jag börjat förespråka gällande kreditkort till alla jag känner. ”Varför har inte alla ett kreditkort?” är en fråga jag ställer mig ibland. Många i Sverige verkar tycka att kreditkort är något läskigt och förstår inte riktigt hur det fungerar och rädda att hamna i ett träsk med räntor och betalningar. Ett kreditkort är inte allt något svårt om du är medveten om dina pengar och betalar din räkning varje månad, som du gör med hyran till din lägenhet eller räkningen till din mobil.

Jag tycker att alla borde ha ett kreditkort och utnyttja alla fördelar som finns med det! Att få gratis resor i form av bonusar och reseförsäkring när du bokar flyg.

Undrar du något om kreditkort så hör gärna av dig till mig! Kanske kan jag förklara mer för dig, annars hittar du det mesta på brakreditkort.se